mijn naam is ingrid

 

Sinds 2012 maak ik websites en webshops. Ik heb 20 jaar op kantoor gewerkt als management assistente en in 2012 heb ik een ommekeer gemaakt en ben ik webdesign gaan doen. Hier ligt mijn passie! Mooie dingen bouwen op internet! Van creatieve collages, sliders, toepassingen, koppelingen, SEO, alles doe ik met passie!

 

Team

Ik werk samen met een team van graphic designers en webdesigners zodat uw website binnen een kort tijdsbestek klaar is en online kan gaan. Door deze samenwerking kunnen we aan alle wensen voldoen.

Over Ingrid

Mijn diensten wat betreft webdesign zijn ontzettend veelzijdig en uitgebreid. Ik doe webdesign, maak webshops, heb een galerij aan hoog kwalitatieve foto’s die ik gebruik voor mijn klanten, pas SEO toe, SEO optimalisatie zodat uw website goed gevonden wordt op Google, doe de voorbereidingen voor e-mail marketing, koppeling met social media, Google maps, nieuwsbrieven, maak logo’s, visitekaartjes, doe content creation voo uw social media kanalen. Ook doe ik de installatie op uw website met betalingsproviders zodat klanten kunnen afrekenen.

Ook werk ik samen met een team van graphic designers en webdesigners zodat ik heel gespecialiseerd aan al uw websitewensen kan voldoen!

Ontzettend veelzijdig zodat ik aan alle wensen kan voldoen. Maatwerk is hierbij altijd van toepassing. Vraag vrijblijvend een offerte op door middel van het contactformulier en tot ziens in een videocall of op locatie!